+31207640764| info@at-overtoom.nl

Catering

U bent welkom om gezellig met uw groep te blijven ontbijten, lunchen, borrelen of dineren. Wij kunnen dit voor u organiseren, maar u bent ook vrij om uw eigen catering te verzorgen. Er staat een volledig uitgeruste keuken tot uw beschikking! Private dining of private lunching is bij ons Covid-19 proof mogelijk!

Ontbijt

Het ontbijt is een belangrijke maaltijd, want door te ontbijten krijgt u de voedingsstoffen binnen die u de energie geven om de dag goed te beginnen. Begin de dag met onze verse croissants, belegde broodjes, fruit en sap. U kunt de dag ook starten met een Power Juice shot!

Lunch

Neem de tijd om gedurende uw bijeenkomst te ontspannen met een luxe lunch. Uiteraard kan de lunch ook een mooie afsluiting van uw ochtendprogramma zijn. Wij bieden u verschillende opties; luxe belegde broodjes, een sushi lunch of pokebowls. Uiteraard is de lunch inclusief sapjes, infushed water, koffie en thee. 

Diner

Wij werken samen met lokale traiteurs die uw private dining tot in de puntjes kunnen verzorgen, maar wij hebben ook onze eigen specialiteit; een authentieke Indonesische rijsttafel waar meneer Blauw nog een puntje aan kan zuigen..! Gezellig tafelen terwijl het eten warm blijft op tafel met geweldige smaken en veel variatie. Wij serveren u rendang rundvlees, sate ayam, Bali style gamba's, smoor rundvlees, pittige boontjes, sajoer lodeh, sambal tempeh, nasi goreng, jasmijn rijst, kroepoek en seroendeng. U sluit de maaltijd af met Indonesische spekkoek en chocolade truffels onder het genot van een kopje koffie of thee. 

Uiteraard is het ook mogelijk andere keukens bij ons te proeven, denkt u hierbij bijvoorbeeld aan een Italiaanse proeverij.

Borrel

Sluit uw bijeenkomst af met een gezellige borrel in de Break Out Room. Wij kunnen u een ouderwetse, maar oh zo fijne, bittergarnituur serveren, maar ook healthy snacks. Denkt u bij dit laatste aan o.a. groentesticks met hummus en verse wraps.

Klik hier voor een vrijblijvende offerte