+31207640764| info@at-overtoom.nl

Teambuilding

Onze vergaderlocatie ligt centraal in Amsterdam en hierdoor kunt u uw bijeenkomst in een handomdraai omzetten tot compleet teambuilding event. Wij geven u hieronder een aantal suggesties waarbij plezier maken bovenaan staat!

Gericht op brainstormen 

Er zijn vele studies gedaan naar hoe je het meest effectief kunt brainstormen en hieruit blijkt steeds; plan de sessie buiten je eigen kantoor, gebruik een ruimte met veel licht en doe inspiratie op door bijvoorbeeld:

  • Kunst te bekijken: Onze locatie bevindt zich op 10 minuten lopen van het Museumkwartier te Amsterdam. Denkt u aan het Van Gogh museum, Rijksmuseum, Banksy en het Stedelijk museum. 
  • De natuur in te gaan: Ontdek het Vondelpark onder leiding van een gids en kom achter alle geheimen van het park. Uiteraard kan je ook uitstekend zelf een verfrissende wandeling maken!Gericht op elkaar beter te leren kennen

Elkaar beter leren kennen gaat het beste in een ontspannen sfeer waarbij je even niet aan werk hoeft te denken. Er zijn 1001 mogelijkheden op een steenworp afstand van onze locatie, een aantal voorbeelden zijn:

  • Escape Room: Tijdens de ontsnapping zul je moeten samenwerken en out of the box moeten denken.
  • GPS Speurtochten: Ook hier zal je de samenwerking op een andere manier moeten aanpakken om de missies te volbrengen.
  • Dinerspel: Virtual reality of het moorddiner. Leer je collega's van hun grappige kant kennen!

Dit zijn zomaar een paar suggesties, die makkelijk kunnen worden gecombineerd met uw bezoek aan onze locatie.Wilt u dat wij verder meedenken, laat het ons dan weten!