+31207640764| info@at-overtoom.nl

Catering

U bent welkom om gezellig met uw groep te blijven lunchen, snacken of borrelen. Wij kunnen dit voor u organiseren, maar u bent ook vrij om uw eigen catering te verzorgen. Er staat een volledig uitgeruste keuken tot uw beschikking en de AH zit aan de overkant! 

Overheerlijk lunchen

Neem de tijd om gedurende uw bijeenkomst te genieten van een luxe lunch. Uiteraard kan de lunch ook een mooie afsluiting van uw ochtendprogramma zijn of start van de middagsessie. Wij bieden u verschillende opties; luxe belegde broodjes (vegan, vega, vleeswaren, mix, gescheiden geserveerd behoort tot de opties), een sushi lunch of de beste pokébowls van Amsterrdam. Uiteraard is de lunch inclusief sapjes, vers fruit, infushed water, melk, koffie en thee. 

EUR 22,95 per persoon

Wij zijn overigens erg flexibel, dus geef gerust al uw wensen door. Onze locatie ligt ook recht tegenover de Albert Heijn. Het staat u ook vrij om zelf de lunch te organiseren, wij zetten de borden en bestek voor u klaar!

Tussendoortjes

De warme dranken zitten standaard in onze zaalhuur tot 10 personen. Kleedt de meeting gedurende dag verder aan met onze ruime keuze aan gezonde en zoete snacks: zoetigheden (muffins, chocola, koekjes), hartige snacks (notenmix, notenrepen, snoepgroenten, fruit). Of denk aan andere drankjes zoals gezonde powershots of (gezonde) frisdranken! Iets te vieren? Wij kunnen ook een heerlijke taart voor u organiseren!

Vanaf EUR 6,50 per persoon

Borrelen

Sluit uw bijeenkomst af met een gezellige borrel in de Break Out Room. Wij kunnen u een ouderwetse, maar oh zo fijne, bittergarnituur serveren, maar uiteraard ook healthy hartige snacks. Denkt u bij dit laatste aan o.a. groentesticks met hummus en verse wraps.

EUR 21,50 per persoon

Dineren buiten de deur
In de omgeving bevinden zich honderden restaurants op loopafstand. Sluit de dag af met een heerlijk diner in een van deze opties. Uiteraard kunnen wij helpen met het reserveren hiervan. Enkele goede tips (minimaal 4,4 sterren op Google) op 3 minuten lopen:

Aziatisch - Umami by Han

Frans - Pastis  

Italiaans - Fiko of Fikkisimo