+31207640764| info@at-overtoom.nl

Veelgestelde vragen

Vragen? Wij helpen je graag verder!

ALGEMEEN

Wat is de maximale capaciteit van de ruimte?

In de boardroom kunnen tot 10 personen aan tafel. In de breakout room kunnen tot 15 personen in cirkelopstelling of theatheropstelling terecht. Wij verhuren de ruimte aan maximaal 15 personen (+ 1 trainer) tegelijk, om een optimale beleving te kunnen garanderen.

Kan ik dieetwensen doorgeven?

Dat kan zeker! Wij vernemen dit graag vooraf. Vergeten? Geen probleem, wij proberen dan op de dag zelf een oplossing te vinden. 

Mag ik eigen eten/drinken meenemen?

Zeker! Jullie mogen alle catering ook zelf verzorgen en wij kunnen ook helpen met tips hiervoor. Er zit een AH op 20 meter, altijd handig!

Wat is allemaal inbegrepen in de locatiehuur?

Koffie, cappuccino (2 soorten melk), thee, infushed water, wifi, tafelflipovers, dikke stiften, schrijfpapier, pennen en potloden, plakband. Tevens gebruik van 2 presentatieschermen.

Moeten we de ruimtes delen met een andere groep?

Nee, u bent altijd volledig privé bij ons.

Kan ik makkelijk bij jullie parkeren?

Ja! Er is op straat eigenlijk altijd wel een plekje, maar beter nog, wij kunnen ook voor u een parkeerplaats reserveren in de nabijgelegen parkeergarage (op 2/3 minuten loopafstand)!

BETALING EN ANNULERING

Hoe gaat annuleren in zijn werk?

Wij snappen dat zaken soms anders lopen dan gepland! Annuleren kan gemakkelijk tot 3 werkdagen van te voren. Als de boeking later wordt afgezegd en wordt verplaatst, zullen wij bijvoorbeeld alleen de gemaakte kosten in rekening brengen (indien van toepassing).

Tot wanneer kan ik het aantal personen wijzigen?

Dit kan tot 1 dag van te voren!

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

Op factuur of per credit card. Bij overheidsinstellingen is geen vooruitbetaling nodig. Voor andere bedrijven in overleg.

Krijg ik korting bij het boeken van meerdere dagen?

Neem hiervoor contact met ons op en wij kijken of we hoe wij hier iets voor jou kunnen betekenen.